Staatsecretaris opent het Klantenbedrijf in Arkel

Staatssecretaris opent het Klantenbedrijf in Arkel

Zaterdag 1 oktober 2011 heeft staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid Paul de Krom het Klantenbedrijf in Arkel officieel geopend. Traditioneel, met schaar en lint.

Tijdens de feestelijke receptie vertelde de staatssecretaris dat Nederland sinds kort het meest ondernemende land in Europa is en zelfs de VS verslaat. De afgelopen 3 jaar startte 7,2% van de Nederlanders een eigen bedrijf. En dat is goed nieuws.

“Blije klanten, méér dan tevreden. Medewerkers die de WAUW-factor hebben. Het gun-proces in optima forma…. I have a dream”, aldus directeur Josephine Spaan. “Welke partner gun jij jouw liefde? Welke vrienden gun jij jouw tijd?  Welke baas gun jij jouw inzet?  En wie gun jij jouw euro’s…?”

Aandacht was er voor de Stichting Heppie. Onder andere bekend van het televisieprogramma “De Frogers: helemaal Heppie”.    Directeur  Nina Schmitz vertelde dat de stichting vakanties verzorgt voor kinderen die nodig wat aandacht behoeven en tot rust kunnen komen  in een veilige omgeving. Het Klantenbedrijf doneerde haar eerste dagomzet aan de stichting en zowel Josephine Spaan als de Paul de Krom ontvingen hiervoor een oorkonde met het ‘Heppie-steentje’.

Een zonniger begin aan de voet van de Lingedijk kan het Klantenbedrijf zich niet wensen.

Slideshow